Mityba gimusiems po Mergelės ženklu

  • on 10 kovo, 2017
  • Patinka!
Maistas gimusiems po Mergelės ženklu
Paprastai pats organizmas pasako Mergelės, kiek ir kokio maisto reikia valgyti, bet duoti keletą naudingų patarimų vis dėlto galima.
Patartina valgyti lengvai virškinamus maisto patiekalus su mažu kiekiu prieskonių, konservuotų maisto produktų, gyvulinės kilmės riebalų, rūkytos mėsos ir saldumynų tai yra naudinga Mergelėms. Į maisto racioną turi būti įtraukti produktai, kurie reguliuoja žarnyno funkciją ir padeda išvengti vidurių užkietėjimo. Daržovės geriau valgyti virtas garuose, arba sutrynus į koše, bet svarbiausia daržoves nepervirti, kad išliktų vitaminai. Naudingos daržovės burokėliai ir morkos, vaisiai – slyvos.
Rekomenduojama kasdien naudoti maiste augalinį aliejų, o geriausias – alyvuogių. Ant Mergelių stalo turi dažnai atsirasti patiekalai pagaminti iš grūdų (ypač avižinių), kviečių ir makaronų. Patiekalai gali būti pagardinti aromatinėmis žolelėmis t.y.: čiobreliais, mėtomis, cinamonu, cikorija. Ryte, kad Mergelės tonusas būtų puikus, rekomenduojama gerti arbatą su erškėtrožėmis.
Article Categories:
Horoskopas

Parašykite komentarą

Nepraleisk! receptų ..