Mityba gimusiems po Dvinių ženklu

  • on 10 kovo, 2017
  • Patinka!
Maistas gimusiems po Dvinių ženklu
Dvynių racione turi būti maisto produktai, kurie didina hemoglobino kiekį. Patartina, kad mityboje dominuotų pieno produktai. Taip pat naudingi patiekalai iš žirnių ir pupelių, baklažanų ir ropių lapų.
Dvyniams reikalingas kalis, kurio galima gauti su bulvėmis, razinomis, kriaušiniais, alyvuogėmis, baklažanais ir cukinijomis. Taip pat būtina laikas nuo laiko organizmą papildyti silicio trūkumas – jo galima rasti jaunose dilgėlėse.
Rekomenduojamas gėrimas mineralinis vanduo “Borjomi”, kurį galite gerti kiekvieno valgio metu. Aštrūs prieskoniai, garstyčios ir kavos vartojimas turi būti sumažintas, nes tai gali blogai atsiliepti jautriam skrandžiui. Dvyniams reikalingi riešutai, kurie yra turtingi baltymais ir angliavandeniais. Jie gali būti dedami į mėsos, žuvies ir daržovių patiekalus, taip pat ir į desertus. Naudingiausi iš riešutų yra lazdyno riešutai, kurie stiprina bronchus. Sunkiai virškinamus mėsos patiekalus reikėtų valgyti saikingai. Vienas iš svarbiausių mitybos taisyklių Dvyniams – ne užkandžiauti. Tačiau vėlyva vakarienė šio zodiako ženklo atstovams galima, bet turi būti lengvai virškinama.
Article Categories:
Horoskopas

Parašykite komentarą

Nepraleisk! receptų ..